Konevuokraus

Vuokraa peto!

vuokraa koneita numerosta: 040 736 5158  tai  s.postilla:  juho.muli@pihapeto.fi           

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

DIY?

Jos tuntuu siltä että voisit itsekin hoidella tiettyjä tehtäviä mutta tarvittava kalusto puuttuu, niin meillä on ratkaisu ongelmaasi.  Joka homman takia ei kannata ostaa itse koneita tai työkaluja. Vuokraa ne meiltä joustavasti. Annamme vuokrauksen yhteydessä koneista käytön opastukset. Lisäksi käyttöohjekirjat tulee koneitten mukana. Koneitten käyttöaika vuorokaudessa on 8 h. Koneissa on varkaudeneston takia jäljityslaitteet.

Valitse näistä:

 

Avant pienkuormaaja                        120 € / vrk ( 8 h käyttöä )      180 € /vkloppu

Avant minikaivuri lisävaruste         +40 € / vrk

Perävaunu Avantin siirtoon             +20 € / vrk

Avant pienkuormaaja soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin runko ohjauksensa vuoksi. Koneella voit näppärästi siirtää, tasoittaa ja levittää maa-aineksia. Vuokrakoneen varustukseen kuuluu peruskauha ja trukkipiikit.  Trukkipiikeillä voit siirtää lavoja ja kantaa kiviä sekä muita esineitä. Lisävarusteeksi saatavalla minikaivurilla ( + 40 €  ) voit kaivaa mm. putket, kaapelit ja kukkapenkit. Tutustu tarkemmin Avantin ominaisuuksiin tästä.

 

Tärylätkä 104 kg                      35 € / vrk ( 8 h käyttöä )

Tämä maantiivistäjä käy 10 cm maa-aineskerrosten tiivistämiseen. ( Vaatii 3-5 yliajokertaa ). Voit tiivistää mursketta, kivituhkaa, soraa, hiekkaa ym. Maa-aineksen kastelu parantaa tiivistymistä. Tämä lätkä sopii hyvin esim. pihan ja parkkipaikan pintatiivistykseen. Lisätietoja tärystä löytyy täältä.

 

Kantojyrsin                                   100 € / vrk ( 8 h käyttöä )

Tämä ammattikäyttöön suunniteltu tehokas kantojyrsin hoitelee kantosi alta aikayksikön. Jyrsimessä on 14 hp. bensiinimoottori ja kääntyvä ylävaunu. Painoa on 145 kg. Eli ei siis mikään lelu. Kannon koko ei ole rajoite tämän jyrsimen käytölle. Jyrsimällä useammasta suunnasta voit poistaa tällä vaikka 1,5m halkaisijaltaan olevia kantoja. Jyrsintäaika esim. 30 cm halkaisijaltaan olevalle kannolle on noin 15 min. Lue jyrsimestä lisätietoja täältä.

Huom! Poista jyrsittävän kannon ympäriltä kivet ja metalliesineet, ettei terä vaurioidu. Perimme teroituskuluja 20 €  jos vahinko käy.

 

Pystyleikkuri / nurmikon ilmaaja John Deere D38R              40€ / vrk

Polttomoottorikäyttöinen pystyleikkuri saa nurmikkosi jälleen loistamaan. 15 pystyterää tekevät tiivistyneeseen maahan pystyviiltoja jolloin vesi ja ravinteet pääsevät paremmin nurmen juuriston käyttöön. Samalla kone poistaa sammaleen ja kuolleen kasvuston. Suositeltava käyttömäärä on pari kertaa vuodessa. Kerran keväällä ja kerran syksyllä. Käytön jälkeen on hyvä tehdä heti lannoitus ja kalkitus. Tällöin ravinteet menevät tehokkaimmin nurmikon juuriston käyttöön.

 

Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri  Viking GB 460 C                     40 €/vrk

Oksasilppuri Viking GB460C

Tehokas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri  Viking GB 460 C.
Koneessa on kaksi syöttökammiota. Toinen pehmeille pienemmille risuille ja toinen max. 75mm oksille. Tekee haketta mikä käy esim. kompostoriin kuivikkeeksi tai katteeksi puutarhan puille ja pensaille. Koneen paino n. 75kg ja korkeus 137cm. Ilmakumipyörät helpottavat siirtelyä.

Muita vuokrakoneita/työkaluja:

 

Raivaussaha Jonsered CC2245 (sis.siimap,kolmiot.)     30 € / vrk   ( teräkulu 10 € )

Nurmikkojyrä                                                                                      10 € / vrk

Oksasaha jatkovarrella (4m )Wolf garten                            10 € / vrk

Tekstiilipesuri   Clen                                                                         25 € / vrk + pesuaine 9 € / L

Laminaattileikkuri Giljotiinimalli                                                 10 € / vrk

 

…Tartu siis tuumasta toimeen ja vuokraa peto!

konevuokrausta numerosta: 040 736 5158  tai  s.postilla:  juho.muli@pihapeto.fi           

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.