Kantojyrsintä

Kantojyrsinnällä pääset siististi ja edullisesti eroon kannoista.

 

Tilaa kantojyrsintä puhelimella p. 040 736 5158  tai s.postilla: juho.muli@pihapeto.fi

 

Onko sinulla ongelma nimeltään kanto?

Kannot voivat aiheuttaa ongelmia monella tapaa. Kulkuväylien ja parkkialueen reunamilla ne vaikeuttavat liikkumista ja kunnossapitoa. Esim. talvella lumenauraus voi vaikeutua ja aurauskalusto rikkoontua piilossa oleviin kantoihin. Lahot kannot houkuttelevat muurahaisia pihamaalle, mikä ei ole aina kiva juttu. Kanto voi olla myös esteettinen haitta. Se ei näytä välttämättä joka paikassa kovinkaan nätiltä. Mutta ei hätää, meillä on ratkaisu ongelmaasi!

Kantojyrsintä on vaivaton, siisti ja edullinen menetelmä kantojen poistamiseksi.(vrt. kaivinkoneella poistoon). Kantojyrsimellä saadaan kannot pois ja muokattua maa sopivaksi esim. nurmikkoa tai istutuksia varten.

Kannot lyhennetään ensin moottorisahalla jyrsintään sopivaksi. Sen jälkeen ne jyrsitään noin 15cm syvyyteen maanpinnasta katsottuna. Isot juuret saadaan myös samalla  jyrsittyä pois. Jyrsin rouhii kannon hakkeeksi joka voidaan hyödyntää puutarhanhoidossa katteena tai vaikka kompostin kuivikkeena. Koska juuria ei poisteta maan alta täydellisesti, niiden ravinteet jäävät maaperään.

Kannonjyrsintää voidaan tehdä koko vuoden ympäri ja se soveltuu kaikille suomalaisille puulajeille.

 

Mitä jyrsintä maksaa?

Jyrsinnän hinnoittelu on yksinkertaista. Kannon halkaisija mitataan maanpinnan tasosta. Jyrsinnän hinta on 1 euro / senttimetri. ( Esim. halkaisijaltaan 50 cm kanto maksaa 50 €).  Hinnat sisältää ALV:n.

Minimiveloitus jyrsintäkäynniltä on 80€

Voit myös vuokrata kantojyrsimen meiltä. Vuorokausihinta on 100€ ( 8 h käyttöä) Tutustu käytettävään kantojyrsimeen tästä.

Käymme paikanpäällä ennen jyrsintää varmistamassa jyrsinnän soveltuvuuden kohteeseen. Jyrsintä ei onnistu jyrkissä rinteissä. Arviokäynti on ilmainen.

Kaikesta meidän suorittamasta työstä saat kotitalousvähennystä. Tutustu verottajan ohjeistukseen tästä.

 

Vakuutukset?

Kaikki työmme on vastuuvakuutettu. ( If )

 

… joten tartu tuumasta toimeen. Hoidetaan ongelmasi pois päiväjärjestyksestä!

Tilaa kantojyrsintä puhelimella p. 040 736 5158  tai s.postilla: juho.muli@pihapeto.fi

Peto on irti ja kanto saa kyytiä!

Tässä jyrsitään isoa sembramännyn kantoa. Koko ei ole rajoite.

Jyrsijän jälkeen…

Tältä alueelta jyrsittiin kolme isoa sembramännyn kantoa ja runsaasti pintajuuria. Tämän jälkeen paikalle levitettiin puutarhamultaa ja kylvettiin nurmensiemenet.